SPONSORS

OOK U KAN EEN STEENTJE BIJDRAGEN

Sponseren kan financieel of materialitisch.

Minstens driemaal per jaar reizen we naar Gambia (maart - juli - november) tijdens ons verblijf trachten we zo veel mogelijk projecten uit te voeren maar dit kost geld. Daarvoor kan je een bijdrage storten op rekening:

BE18 9733 8920 5965 tav "eencentvoorgambia" te 2610 Wilrijk.

Voor 120€ per schooljaar kan je reeds een kind sponseren om 1 jaar naar school te gaan (kleuter en lager onderwijs). Wij zoeken een kind voor U en laten de ouders en het kind contact houden met U.

Ook nemen we mee of verzenden we regelmatig materiaal naar Gambia, ook hiervoor zijn we steeds opzoek naar leuke spulletjes welke makkelijk meegenomen kunnen worden. Schoolgerei, verzorgings- en schoonheidsproducten, speelgoed, kledij, gsm's en smartphones, verbanden/pleisters,  enz... Heb je hier wat van kan je ons contacteren via: eencentvoorgambia@gmail.com

GSM: 0032(0)473651488

Alle bijdragen gaan integraal naar de Gambiaanse bevolking. Onze reizen en tal van projecten worden ook zelf door ons gefinancierd er wordt geen geld gebruikt voor onze reizen of verplaatsingen ter plaatsen. Alle steun die we ontvangen gaan zonder tussen personen naar de juiste bestemmeling en wordt rechtstreeks door ons overhandigd.


CLUB : 1 uit de 100.


Een cent voor Gambia vzw met ondernemingsnummer 0746.532.784
Om onze vereniging zijn werking op volle toeren te laten draaien is er ook heel wat financiële ondersteuning nodig. Aangezien we geen ledenlijsten hebben welke lidgelden betalen hebben we ook geen vaste jaar inkomsten. Om dit op te vangen hebben de club 1 uit de 100 opgestart.Wat is dit nu: je kan lid worden in deze club voor een jaarbijdrage van €100. Dit door een éénmalige betaling van €100 of een betaling van €10 per maand in een periode van 10 maanden per jaar. Een clubjaar loopt van 1 januari tot 31 december en wens je clublid te blijven dien je jaarlijks de betaling te vernieuwen, hiervan word je op de hoogte gebracht..We zijn wel een erkende vzw maar helaas kunnen we nog geen fiscale attesten uitreiken, aangezien hiervoor nog heel wat stappen dienen ondernomen te worden voor we dit rond kunnen krijgen in de mallemolen van wettelijke documenten.Echter clublid van 1 uit de 100 doe je vanuit je hart om ons goed doel te steunen.Als clublid krijg je jaarlijks 2 mailings toegestuurd en ook jaarlijks een copy van onze jaarrekening en jaarbegroting. Zo kan je alles op de voet volgen en ben je nauw verbonden met onze werking.Als 1 uit de 100 club wordt je opgenomen in een lijst welke we op de website publiceren, wil je echter anoniem blijven dat kan ook en dan wordt je naam niet vermeld.Wordt vandaag nog member van de club 1 uit de 100 en steun zo onze projecten.
Storten kan via onze rekening: BE18 9733 8920 5965 tav een cent voor Gambia vzw. Met mededeling 1 uit de 100, vermeld ook duidelijk je naam, indien anoniem geef dit dan ook aan. Vergeet zeker ook niet je contactgegevens aan ons te bezorgen, zodat we jullie de mailings en info kunnen toesturen.
Ook mogelijk is in te stappen in de club 1 uit de 250 waarbij er dan op jaarbasis €250 of €25 per maand gestort op een periode van 10 maanden.

Steun een cent voor Gambia vzw, het goede doel met een open visie en duidelijke communicatie.

Minder groots maar even belangrijk 1 for 1€ daarbij zoeken we donateurs die ook met een kleine bijdrage ons maandelijks willen ondersteunen met minimum 1€.


ONZE SPONSORS IN DE KIJKER

Ook voor U bedrijf is hier nog plaats.

Bedrijven kunnen ook hun logo hier voor een kleine bijdrage kopen, steun ons net als de bovenstaande en schenk ook dat iets aan Gambia.

Meer info via: eencentvoorgambia@gmail.com

EEN KIJK OP DE GIFTEN

zowel van particulieren als bedrijven.

Stort vandaag nog U bijdrage: BE18 9733 8920 5965  tav "eencentvoorgambia" te 2610 Wilrijk.

LOGO


Na lang zoeken en twijfelen, na rond vragen en beslissen is uiteindelijk op 01/03/2019 het eerste logo van ons goed doel ontwikkeld.Speciale dank aan Aneta en Luc van Lookart Kunst, welke dit logo ontworpen hebben.

Ons logo weerspiegeld climate, sunshine, power & blood, behave by wings.


EENCENTVOORGAMBIA VZW | 2017 | Welkom 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin